11ª CONCENTRACIÓ-COMPETICIÓ

Benvolgut soci,
Com sempre, ja es va acostant la 11ª Concentració-Competició ADC. Per aquest motiu us deixem tota la informació relativa a aquesta activitat:

CONCENTRACIÓ-COMPETICIÓ: DIUMENGE 21 D’OCTUBRE, RESTAURANT BRASERIA EL TERRISSER, VERDÚ, LLEIDA.
INFO PRÁCTICA:
DIA: DIUMENGE 21 D’OCTUBRE.
LLOC: Restaurant braseria El Terrisser; Carrer de Jesus, 2, 25340 Verdú, Lleida.
(Ens trobarem tots davant del restaurant, on es podrà esmorzar. A partir de les 9:00h, ja es podrà venir als camps de detecció per a fer la inscripció. Un membre de la organització es trobarà al davant del restaurant el Terrisser per indicar-vos el camí i donar-vos un mapa. Hem cregut necessari no facilitar el lloc dels camps de detecció per evitar la recerca abans del concurs.)

HORARIS:
9:00h: Ens trobem tots davant del restaurant el Terrisser.
9:00h-10:30h: Inscripcions obertes a dins la carpa ADC, sobre els mateixos terrenys de competició. (Un organitzador que es trobarà al restaurant el Terrisser, us indicarà com arribar-hi.)
10:30h-13:00h: Competició.
13:15h: Pica-Pica i refrigeri gratuït per a tots els assistents a la concentració. Sorteig i entrega de premis.
14:00h: Dinar al restaurant el Terrisser.

PREUS I TARIFES:
40euros NO SOCIS, tot inclòs. Participació, refrigeri i dinar
30euros SOCIS, tot inclòs. Participació, refrigeri i dinar.
20euros SOCIS QUE NO ES QUEDIN A DINAR: Inclou; participació i refrigeri.
25euros ALS NO SOCIS QUE NO ES QUEDIN A DINAR: Inclou; participació i refrigeri.
*NOTA: Els acompanyants que no participin a la competició i que es quedin a dinar, hauran d’abonar el preu de 15euros del menú dins la mateixa carpa ADC durant el desenvolupament de la competició.

FUNCIONAMENT DE LA COMPETICIÓ:
S’amagaran sobre els terrenys de competició 100 monedes de 10 i 20 cèntims d’euro a dins de sobres de plàstic, amb un numero a l’interior. Es a dir, hi hauran un total de 100 números a dins els sobres.
Només 20 sobres tindran premi. Com sempre volem recordar que els premis no estan assignats amb els números de cada sobre, sinó que és farà un sorteig aleatori.
Per això es farà un duplicat dels 100 números de cada sobre que es posaran a dins un recipient. Amb l’ajuda d’una mà innocent s’extrauran només 20 números.

NORMES:
• Sempre tapar els forats.
• Respectar els espais de detecció, degudament senyalitzats.
• Cada participant tindrà el seu dorsal numerat.
Recordar que la inscripció a la competició és fa directament dins la carpa ADC, i el mateix dia de la concentració de 9:00h a 10:30h.

NOTA:
Des de les 8:00h del mati, el Bar Restaurant El Terrisser ja estarà obert, per la gent que vulgui esmorzar abans de la competició.

SORTEIG I PREMIS:
Com cada edició els premis seran nombrosos i amb col•laboració d’empreses com Eurodetection, Metaldtect, Bordados Rosa, Orcrom Metalldetectors, revista DM i la FEDD: Detectors de metalls, propointers, plats, fundes i motxilles, accessoris del buscador, gadgets outdoor etc...
El tradicional sorteig de la competició es farà just després d’acabar el concurs, i davant la mateixa carpa ADC, sobre els terrenys de detecció.

A banda del tradicional sorteig, també hi haurà un sorteig especial, que es farà després del dinar sobre les 16:00h al mateix restaurant El Terrisser.
Es sortejarà un DETECTOR XP DEUS LITE, cortesia ADC.
Per a poder participar al sorteig, s’haurà de comprar prèviament tires de 5 números amb un preu de 5euros tira, en venta dins la carpa ADC i al personal organitzatiu. És podran comprar les tires fins 5 minuts abans del sorteig.

DINAR I MENÚ EL TERRISSER:
+++
Entrants: Croquetes casolanes, esqueixada, ensaladilla russa, pernil, formatge curat de cabra etc...
+++
Segons: Fricandó de vedella amb patates casolanes.
+++
Postres: Pastís del Terrisser.
+++
15euros TOT INCLÒS: Pa, aigua, vi, gasosa i refrescs.
Cafès apart. (Possibilitat de menú infantil i vegetarià.)

Si teniu pensat venir amb els infants, el restaurant el Terrisser és un bon lloc per a ells, ja que disposen d’una gran terrassa per a poder jugar.
Per últim, recordar als socis que han de renovar la seva quota anual de soci o soci-federat al mes d’octubre o novembre, poden renovar-la durant el mateix dia de la concentració, dins la carpa ADC.

Com sempre, CONFIRMAR ASSISTÈNCIA AL 636033077 o WhatsApp.
Ens veiem el 21 d’octubre!
Salut,
La junta directiva ADC.