Objectes metàl·lics perduts

Aquest formulari serveix únic i exclusivament per demanar  ajuda a recuperar objectes perduts dins el territori de Catalunya. ADC ajudarà als propietaris a realitzar la seva recerca i posterior recuperació dels mateixos.        

La persona sol·licitant  i interessada en que ADC l’hi doni un cop de mà haurà d’emplenar el següent formulari. En el menor temps possible ADC es posarà en contacte amb la persona que haurà enviat el formulari per a poder acabar de tancar el procediment de la recerca, les dates, horaris i llocs. Cal afegir també que ADC no es responsabilitza en el cas que no es puguin recuperar els objectes extraviats.

ADC vol oferir un cop de mà a la gent que hagi perdut quelcom, tot i que no garanteix al 100% que es trobin els objectes. Per aquest mateix motiu, aquest servei que la nostra associació presta a la gent és totalment gratuït.

 

Nota important : En cap cas s’acceptaran sol·licituds/formularis on es pretengui recuperar objectes considerats de caràcter patrimonial. (qualsevol objecte considerat de caràcter històric, ni els mateixos artefactes de la guerra civil). Es a dir aquest servei que ADC ofereix esta destinat a recuperar sobretot objectes personals tals com per exemple, claus de casa/cotxe…carteres, documentació, joies personals amb caràcter sentimental, elements de la caça i dels caçadors etc… que per determinades causes el propietari/a el(s) ha perdut.

 

FORMULARI :

Dades personals
Dades per la recerca
Autorització Recerca
CAPTCHA
Mostra que no ets cap robot