COMUNICAT ADC

Benvolguts socis i amics,

Malauradament i com tots sabeu, la pandèmia COVID-19 no dóna treva especialment aquest final d'estiu. Les previsions no són gens bones per a l'octubre quan les escoles i el gruix de la població ja haurà tornat a la feina. Amb tristor i a contracor, la junta directiva es veu obligada a tornar a ajornar la 14ª Concentració i Competició que ja es va reprogramar per al diumenge 18 d'octubre. De moment no volem posar cap data per aquesta activitat per evitar haver de desconvocar novament. ç

És cert que no existeix, avui dia, una prohibició expressa per a la celebració d'esdeveniments de petit o mitjà format, però les limitacions d'aforament, de distanciament físic i les mesures de seguretat anti Covid-19 entre altres, fan la logística i l'organització molt complicada a més de les recomanacions que fa el Departament de Salut i l'obligatorietat de presentar un informe de riscos per cada esdeveniment elaborat per un tècnic oficial. Tenim en compte que les nostres activitats, com les concentracions, apleguen de mitjana 100 persones d'arreu de Catalunya i també d'altres Comunitats Autònomes, i és per això i per responsabilitat, que no podem corre el gran risc que suposaria generar un nou brot de coronavirus.

És evident que si d'aquí a uns mesos la situació canvia i la pandèmia ho permet, estudiarem la possibilitat de celebrar trobades de petit format amb totes les garanties sanitàries per a tots els assistents fins i tot programant, si cal, diferents sessions perquè tothom qui vulgui hi pugui venir. Per això l'associació està valorant la possibilitat de comprar gel hidroalcohòlic, mascaretes, mampares de metacrilat, cintes de distanciament i altres elements de prevenció anti Covid per assegurar la seguretat de la gent. Lamentem les molèsties que us han pogut generar aquests ajornaments.

Gràcies per la vostra comprensió.

Una abraçada.

ADC.