El soci Emili Santiago fa donació al museu de Pallejà la seva col-lecció numismàtica

El passat diumenge 18 de febrer va tenir lloc a la Masia Museu de Pallejà la inauguració de l’exposició temporal “El valor de les coses petites”.

En aquesta exposició que posava en valor els petits objectes quotidians del dia a dia de fa 100 anys, també tenia una vitrina amb tot un seguit de monedes recuperades dins del municipi de pallejà per un soci d’ADC.

El soci Emili Santiago va fer donació al museu de totes les monedes recuperades a Pallejà, per a poder col·laborar amb l’entitat municipal en quan a l’apropament del patrimoni moble als visitants i veïns. Amb aquest gest sincer l’Emili a permès que els veïns i els visitants que rep el museu diàriament puguin beneficiar-se d’aquesta col·lecció numismàtica.

Estem molt agraïts per la invitació que hem rebut per tal de poder cobrir l’esdeveniment, i només podem felicitar l’Emili Santiago per aquesta excel·lent iniciativa.

Enhorabona. En les imatges que adjuntem podreu observar com l’Emili va fer també una tasca d’investigació i catalogació de les monedes recuperades, fet que fa fer que la directora del museu de Pallejà estigués molt agraïda amb aquesta donació.

La Masia Museu de Pallejà, es un museu a dins d’una masia, que recrea l’interior d’una masia catalana del segle XIX i principis del XX amb mobiliari d’època. La majoria dels objectes del seu interior provenen de donacions particulars. Per tant es la gent del poble que ha fet possible aquest museu. Un exemple a seguir.

ADC