Dinar de Nadal 2017

Primer de tot us volem desitjar un molt bon any 2018 ple de salut i bon hobby.
El passat diumenge 17 de Desembre va tenir lloc el 4ª dinar de Nadal de l'any 2017 al restaurant Ca la Cilia d’Abrera. Com és de costum en aquesta trobada, es va fer un concurs en destresa en identificació de “targets” metàl•lics amb detector. En total l’organització va posar a dins de 5 sobres diferents metalls passant de l'or al bronze. Només hi va haver un soci que va reconèixer i saber identificar quin tipus de metall es trobava a dins de cada sobre: el soci Francisco Romero Gavira. Felicitats Paco!
El guanyador es va endur una paleta de pernil Ibérica.
Seguidament es va fer el dinar i el tradicional sorteig del Nadal amb una panera nadalenca que va tocar per sorteig al nou soci Faiz. Enhorabona Faiz!
Des de ADC i la FEDD us volem donar les gràcies per haver contribuït a fer créixer una mica més el nostre col•lectiu i haver pogut assolir amb tots vosaltres fites històriques pel nostre hobby com hem pogut fer en aquest any 2017: Xerrada Agents Rurals, Seminari patrimoni numismàtic al MNAC i finalment les 2 prospeccions arqueològiques amb detectors i socis a Olesa de Montserrat i Pontons, entre d’altres esdeveniments importants.
Gràcies i seguim endavant.
Salut, i bon 2018!
ADC