ADC-FEDD al seminari-conferència sobre La protecció del patrimoni numismatic i arqueològic

Bona tarda us deixem algunes fotos de la conferència d'aquest passat dijous sobre la protecció del patrimoni numismatic al museu MNAC de Barcelona.
Estem preparant el resum escrit de la jornada de dijous passat que ens va permetre per primer cop al nostre col-lectiu detectorista poder expresar-nos directament sobre la nostra situació d'al-legalitat a tots els caps més importants de Catalunya que tenen competències amb el sector de patrimoni arqueològic i també amb la justicia.
El resum del dia es molt possitiu i estem més aprop de la llicencia que de la prohibició!
Varem poder parlar de forma cordial amb els principals caps cara a cara, com la sra. Maite Miró cap del servei d' Arqueologia de la Generalitat de Catalunya i la sra. Susana Romero fiscal de patrimoni de la fiscalia provincial de Barcelona, per exemple.
En les fotos el sr. Torcuato Gomez, soci i amic ADC, que va intervenir i poder parlar de forma clara i contundent amb personalitats importants.
Cal destacar també que varen ser presents a la conferència en Jesus Condom gerent d'Orcrom Detectores de Metales i en Adam Picón arqueolèg i agent rural que hem col-laborat en diverses occasions a nivell d'associació.
Salutt ADC
Ps: Durant el dia varem poder visitar l'exposició permanent del Gabinet Numismatic de Catalunya al MNAC. Nota: Veure fotos documentals a la galeria d'imatges de la nostra web.