9ª Concentració-competició

El passat diumenge 22 d’Octubre, va tenir lloc al Mas Ricart de Gurb, Osona, la 9ª concentració-competició. Una concentració que és de moment la trobada de detectoristes més multitudinària mai feta a Catalunya.
En xifres:
· 70 dorsals entregats, es a dir, 70 participants a la competició i de totes les edats.

· 97 persones a dinar, es a dir 97 menús del mas Ricart.

· 120 assistents a la 9ª concentració.

Per tant, un èxit total!
En quan a la competició, l’organització va amagar als camps de detecció un total de 100 fitxes. Un 70% d’aquestes fitxes van ser recuperades pels participants. Un percentatge elevat tenint en compte que els camps en qüestió estaven plens de deixalles metàl·liques que suposava un obstacle evident per a poder trobar amb facilitats les 100 fitxes.
Com sempre els premis van ser nombrosos; un total de 20 premis entre els quals destaquem un detector XP GOLD MAXX 2 i un detector XP ADX 150, un plat “papallona” Ligth’n’Deep i un propointer XP M1-6.
També després del dinar, es va fer entrega dins del sorteig especial, d’un detector XP DEUS LITE, un altre propointer XP M1-6 i una càmera del tipus GO PRO.
Com sempre volem donar les gràcies a tothom per haver participat a la 9ª concentració-competició i agrair també als col·laboradors i espònsors, que com sempre gràcies a les seves aportacions en premis, fan possible que aquests esdeveniments siguin un èxit!
Agraïments doncs a les empreses METALDTECT i LIGTH’N’DEEP, així com també a la federació FEDD i la revista DM.
Gràcies companys i campanyes! Ens veiem a la propera.

ADC, la junta directiva