5ª DESCONTAMINACIÓ: pantà de la Baells, Berguedà

El passat diumenge 8 d’Abril va tenir lloc la 5ª descontaminació al pantà de la Baells al Berguedà.

Cal dir que davant la previsió de pluges que hi havia, els socis i amics no van fallar a la cita i a l'esmorzar es varen reunir més de 40 persones.

A les 9:30 hores començava l’esmorzar al Frankfurt Berga de Berga. Un esmorzar molt complet i abundant a base de platets de tapes i que la gent no va poder acabar .

Com ja plovia sobre les 11, es va decidir de fer el sorteig de la 5ª descontaminació a dins del frankfurt Berga.

Com ha premis principals hi havia un detector Garret 250, cortesia Orcrom Metalldetectors i dos propointers XP M1-6, cortesia Metaldtect.

Després d’esmorzar cap a les 11:30 ens varem desplaçar alguns socis només (els més valents), perquè ja començava a ploure molt, al pantà de la Baells per ha començar la descontaminació.

Cal dir que les condicions de descontaminació eren molt adverses amb pluja forta i fang que apareixia a tot arreu, ja que ens trobàvem a dins del pantà.

Per a poder accedir fins la carpa ADC, feia falta un 4x4.

A les 2 hores varem acabar l’activitat, havent recuperat més de 20 kg de deixalles metàl·liques de tot tipus. Fins hi tot una regadora de ferro.

Des de la junta directiva d’ADC, volem agrair eternament a tots els assistents a la 5ª descontaminació, per la seva valentia i la seva gran voluntat de participació en un dia passat per aigua.

Gràcies! I ens veiem al juny durant la 10ª concentració-competició.

ADC