5ª DESCONTAMINACIÓ, diumenge 8 d'abril

INFO DETALLADA 5ª DESCONTAMINACIÓ:

DIUMENGE 8 D’ABRIL, tindrà lloc la 5ª DESCONTAMINACIÓ METÀL•LICA al pantà de la Baells, Berguedà.
Aquesta activitat esta oberta a tothom, socis i no socis, i és gratuïta i voluntària.

INFORMACIÓ COMPLETA ACTIVITAT:

DIA: DIUMENGE 8 D’ABRIL.

HORARIS:
• 9:30 Hores, es queda davant del restaurant-Bar FRANKFURT BERGA, a dins del poble de Berga.
• 11:00 Hores, inici descontaminació al pantà de la Baells.
• 13:30 Hores, fi de la descontaminació i pica pica, cortesia ADC, y sorteigs de detectors.

LLOC I PUNT DE TROBADA:
Bar-restaurant FRANKFURT BERGA, Passeig de la Indústria nº18 -08600- BERGA.
Després del esmorzar ens desplaçarem fins el lloc de la descontaminació, a la part més al nord del pantà de la Baells a prop del monestir de Sant Salvador de la Vedella i a 5km del Frankfurt Berga.
Per anar al lloc de la descontaminació agafar la carretera C-16 direcció Puigcerdà. Aneu pujant per aquesta carretera, i just passat la Central Tèrmica de Cercs, us trobareu a mà dreta un cartell ADC on hi ha una esplanada per aparcar el cotxe.

Des de aquest punt baixarem a peu fins a dins del pantà per a poder fer la 5ª descontaminació. (Veure mapes adjunts. Cal avisar que pot ser que es canviï la ubicació final de la pròpia descontaminació a dins del pantà, degut a que el nivell d’aigua esta augmentant.)

FUNCIONAMENT DESCONTAMINACIÓ:
Com en altres edicions, la organització repartirà unes bosses per que els voluntaris puguin recollir totes les deixalles metàl•liques possibles. Es tracta de netejar una part plana del nord del pantà just on el riu Llobregat entra en contacte amb la Baells.
Es en aquest indret, que per aportació constant de sediments i nutrients si trobem més peixos quan hi ha desglaç de neu. I també lloc habitual de pescadors.

Ens podrem trobar de tot en quan ha deixalles metàl•liques, però donem especial importància a poder extreure ploms de pesca, hams i fils de pescar etc...

SORTEIG:
Com és costum a l’hora del pica pica que és gratuït, l’organització ha preparat un sorteig d’un detector de metalls i altres accessoris com plats, fundes i motxilles, propointers etc...
Per a participar al sorteig s’haurà de comprar prèviament una butlleta de 3€ la tira, dins la mateixa carpa ADC o directament a l’organització.
Nota: Els voluntaris no socis, si volen participar al sorteig la tira costarà 5€.
EMPRESES I ENTITATS COL•LABORADORES:
METALDTECT, LIGTH&DEEP, ORCROM METALLDETECTORS, REVISTA DM, FEDD, AJUNTAMENT DE CERCS.

Com sempre us hi esperem!
Recordeu confirmar assistència al 636033077 o WhatsApp.
Salutacions,
La junta directiva ADC.