3ª Concentració-competició ADC 18 OCT

El passat dissabte 18 d’Octubre va tindre lloc al municipi de Talamanca, Bages, la 3ª Concentració de buscadors amb detectors de metalls.

Aquesta edició va ser la 3a, des que l’associació va començar ja fa dos anys!

En aquest cas dels 28 assistents de la primera concentració i dels 22 de la segona, en aquesta, s’han aconseguit quasi 100 persones, i 45 participants, la qual cosa ha estat un èxit rotund!

Es van reunir en total quasi 100 persones entre participants i acompanyants, vinguts d’arreu de Catalunya i d’Espanya com per exemple de Mallorca, Andorra, Cuenca, Madrid i Extremadura. De Catalunya podem dir que no hi va faltar cap comarca ni província: Lleida, Barcelona, La Cerdanya, el Bages, la Jonquera, Olesa de Montserrat, Terrassa, Sabadell, Montblanc, el Penedès, Tarragona etc...

Durant l’esdeveniment que va durar aproximadament des de les 11 del matí fins les 5 de la tarda, ( recerca sobre els camps fins les 2, i dinar fins les 5. ) els participants van haver de buscar amb l’ajuda d’un detector de metalls, i un caveguet, tot un seguit de monedes que l’organització va amagar sota terra en els terrenys. A determinades monedes li corresponia un premi en el sorteig que es va celebrar després del dinar de germanor.

Els camps del darrere de la piscina van quedar petits, ja que es van omplir els espais amb cotxes i tres carpes on hi havia un servei de refrigeri, i prova de detectors de metalls.

També va assistir a la trobada l’alcalde de Talamanca, Josep Tarin i Canales, que va donar suport a la iniciativa, així com també, les empreses de venta de Detectors de metalls com Orcrom amb en Jesús i Eurodetection amb l’Eva i en Dani.

Cal afegir que hi van estar presents el directors de la revista sobre arqueologia DM, l’Anna i en Francesc.

En resum va ser una jornada, de reunió de vells amics i també una forma de dinamitzar el turisme al municipi, ja que el dinar es va fer al restaurant les Voltes, del mateix poble de Talamanca que van acollir als visitants amb els braços oberts.

Es per aquest motiu que ADC us vol donar les gràcies a tots i ha totes per haver vingut!!!

A l’ajuntament de Talamanca, empreses Orcrom Metalldetectors, Eurodetection, DM, la federació FEDD, participants, assistents, col·laboradors, ajudants i amics, a TOTS VOSALTRES, MOLTES GRÀCIES!!!

 

Fins la propera!

ADC, la junta directiva.