11ª Concentració-Competició, Verdú

El passat diumenge 21 d’Octubre va tenir lloc a Verdú, Lleida la 11a Concentració-competició.
Uns 80 participants a la competició i unes 120 persones assistents a la trobada, ens varem trobar tots per compartir un dia genial!
Per primer cop per part dels socis i participants es van entregar tots els elements metal-lics com monedes, civelles, botons entre d’altres objectes, a l'Ajuntament de Verdú per al seu posterior estudi arqueològic, que van ser recuperats de forma no esperada a part de les fitxes enterrades del concurs.
Després de la competició ens varem desplaçar a dinar al restaurant El Terrisser, que ens va preparar un menjar casolà de qualitat i a molt bon preu.
Volem donar les gràcies un cop més a tots els assistents a la competició i la concentració per haver vingut d’arreu de Catalunya a Verdú. També donar especialment les gràcies a les empreses col-laboradores com Bordados Rosa, Metaldtect, Orcrom Metalldetectors, Eurodetection, la revista DM, la Federació FEDD i també al restaurant El Terrisser, per haver contribuit a que la 11a concentració-competició fos un èxit!!
Per ultim, agrair la feina i la dedicació en quan a la organització, ajuda, suport i recerca del lloc i del restaurant al soci Jordi Pifarré!! Gràcies Jordi per tot el que vas fer!!
Us deixem algunes fotos del diumenge!